Organic Hair Spa


Ozon behandelingen worden steeds populairder en hebben verschillende voordelen. Ze beschermen het haar tegen zonnestralen, herstellen beschadigd haar en hoofdhuidproblemen, voorkomen haaruitval en houden uw haar gezond als voedende en onderhoudende behandeling. Het geeft het haar glans en maakt het sterk, zacht en stralend. Het is goed voor normaal, krullend, futloos, vet, droog en pluizig haar. Hair and You is een van de weinige salons in Nederland die dit aanbiedt. De behandeling wordt op maat gemaakt voor de behoeftes van uw haar.

 

Wat is Ozon?

Ozon (O3) of Trioxygen is een blauwgekleurde substantie. Dit vocht komt van nature in de atmosfeer voor waardoor het aardoppervlak wordt beschermd tegen schadelijke straling.
Ozon kan kunstmatig worden gemaakt of op natuurlijke wijze uit de lucht worden gehaald. Ozon is gunstig voor de mens omdat het beschermt tegen schadelijke ultraviolette stralen. De wereld is afhankelijk van ozon om te overleven en heeft meerdere commerciële, industriële, agrarische en farmaceutische toepassingen. Ozon wordt ook veel gebruikt in de schoonheidsindustrie tijdens ozontherapie en specifieke spabehandelingen.

 

Voordelen van Ozon haarbehandelingen

Ozon haarbehandelingen bieden veel voordelen voor het haar en de hoofdhuid. De behandeling staat bekend om haar vermogen om haaruitval, dunner wordend haar, haarbeschadiging en hoofdhuidproblemen effectief te behandelen. Veel haarproblemen worden veroorzaakt door veroudering, ongezonde voeding, slechte haarverzorging en producten met sterke pH waarde (haarproducten met siliconen, sulfaten, parabenen), hormonale onbalans, ziekte of infectie, genetische eigenschappen en andere factoren die de haarzakjes kunnen verzwakken of beschadigen.

Een ozon haarbehandeling voorziet je haar van een beschermend laagje waarmee het beschermt tegen breuk, beschadiging en uitvallen. Wanneer de ozon in contact komt met de haarwortels, wordt de haarstreng verjongd, versterkt en worden het haar en de hoofdhuid opnieuw gevoed. Door het sauna effect openen de haarschubben en haarzakjes zich waardoor het recept diep in het haar kan intrekken om te voeden, verzorgen en herstellen. Deze therapie is gunstig voor het behoud van gezond haar en het elimineren van eventuele infecties in de hoofdhuid en het haar. 


Ozon behandelingen:

  • Voegen dichtheid en volume toe aan het haar
  • Reconstrueren en repareren de haarlokken
  • Elimineren gespleten haarpunten
  • Behandelen roosproblemen
  • Regenereren nieuw haar
  • Stimuleren en bevorderen de haargroei
  • Verzachten/glanzen het haar
  • Versterken door kleur beschadigde haar
  • Verhelpen hoofdhuidproblemen
Haarsauna

De behandeling is natuurlijk en wordt gedaan met hoogwaardige, natuurlijke haarmaskers met etherische oliën. Het is rustgevend, ontspannend en stress verminderend. Ozon wordt ook geadviseerd door artsen voor haargroei na chemotherapie.

 

Hoe ziet de Ozon behandeling eruit?

-We beginnen met een inspectie (haarmicroscoop) van het haar en de hoofdhuid waarna er een advies wordt gegeven van de te gebruiken etherische oliën voor uw persoonlijk recept.
-Dan volgt er optioneel een ontspanningsmassage voor uw hoofd en schouders waarna het haar gewassen wordt.
-Vervolgens wordt het recept aangebracht op het haar en neemt u ontspannen plaats onder het Ozon Hair Spa apparaat.
-De behandeling duurt ongeveer 60 minuten afhankelijk van de lengte en type haar.

Na de behandeling adviseren wij om een shampoo met etherische olie aan te schaffen, hiermee verzorg je het haar tussen de behandelingen in en is het proces om te herstellen sneller. Zonder deze shampoo geven we geen garantie voor volledig herstel.

Deze behandeling is niet aan te raden voor mensen met ernstige huidallergieën of zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.