Welkom bij Hair and You!

Ik ben Marianna, wonend en werkend in Amstelveen. Reeds als kind droomde ik ervan om mensen mooier te maken. De keuze voor het kappersvak was de manier om mijn droom in vervulling te laten gaan.
Al ruim 20 jaar realiseer ik mijn droom, waarvan de laatste 5 jaar in mijn eigen kapsalon.

Een kapsalon waar u niet alleen voor een kleur- of knipbehandeling komt, maar waar u een exclusieve behandeling krijgt met voor- en nazorg, uitgevoerd met hoogwaardige producten. Een behandeling die uw haar of gezicht laat stralen! 

Als professional ben ik voortdurend bezig om mijzelf te ontwikkelen. Zo volg ik diverse masterclasses en cursussen wereldwijd om mijn techniek, kennis en expertise op steeds hoger niveau te tillen zodat u als klant altijd verzekerd bent van een mooi resultaat conform de laatste trends. 
De kennis die ik vergaar breng ik ook over door trainingen te geven aan kappers. 

De exclusiviteit van een behandeling is gelegen in de maatwerk. Voor de behandeling kijk ik samen met u naar uw wensen en geef ik u advies voor een bepaalde behandeling. In mijn werk hecht ik veel waarde aan natuurlijke look waarbij mooie nuances geaccentueerd worden. Door gebruik van hoogwaardige producten met vitamines en diverse maskers zorg ik ervoor dat de kwaliteit van uw haar ook na een kleurbehandeling goed blijft/wordt. 
Ik bespreek tijdens een vrijblijvende intake wat voor u het hoogst haalbare resultaat is zowel qua kleur als conditie van uw haar, zodat het resultaat altijd aan de verwachtingen voldoet.

U kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

- knippen

- kleuren: balayage, airtouch, foilyage etc.

- dag/avond/bruids make-up

- wenkbrauwen epileren met touw/kleuren.

Tevens kunt u bij mij make-up workshops volgen. Inclusief informatie/advies over de producten.

Bent u geïnteresseerd in een van de behandelingen, kijkt u dan op mijn website voor meer informatie. Wilt u de mogelijkheden bespreken, neemt u gerust contact met mij op. 

Hartelijke groet,

Marianna