Wat is een Balayage?

 

Balayage betekent in het Frans "vegen". Bij deze kleurtechniek word het haarverf ook met vegen aangebracht. Met deze behandeling heb je een luxe uitstraling en heb je geen last van uitgroei. Na de balayage behandeling is het belangrijk om je haar goed te onderhouden en verzorgen.

Na de behandeling adviseer ik je over het onderhoud zodat je zo lang mogelijk van je haar kunt genieten.

Hieronder alvast een aantal tips.

Hoe vaak moet je een Balayage bijwerken?

Na een balayage behandeling bij mij, kun je er 6 tot 8 maanden van genieten. Als je grijs haar hebt, dan moet alleen de uitgroei bijgewerkt worden, zodat het mooi overloopt. Dan kun je weer optimaal van je balayage genieten.

 

Hoe houd je een Balayage mooi?


Het beste is om de 2 maanden een toner te gebruiken. De toner is toon op toon vitamine kleuring. Deze is qua sterkte lichter dan een normale verf en zorgt ervoor dat het haar gezond is en dat je langer van je kleur kunt genieten. Naast de mooie glans die je haar krijgt, zorgt de toner er ook voor dat je haar niet geel of oranje wordt.

 

Verzorging van je Balayage?


Wil je extra lang genieten van je balayage? Dan is het heel belangrijk dat je mijn adviezen volgt en het haar met goede producten verzorgt. Op basis van jouw haar adviseer ik welke producten je nodig hebt, dan weet je zeker dat je lang kunt genieten van je behandeling. Deze producten kun je ook direct in de salon aanschaffen.